11 - 13 August 2023
Corbii de piatra | ARGES

Regulament Stonebird Festival

ESTE OBLIGATORIU SA SE RESPECTE REGIMUL DE ARIE NATURALA PROTEJATA PRECUM SI A CONDITIILOR PRIVIND PROTECTIA MEDIULUI IN CEEA CE PRIVESTE SALUBRIZAREA, ZGOMOTUL, MENTINEREA INTEGRITATII HABITATELOR NATURALE, A SPECIILOR DE FLORA SI FAUNA SALBATICA.

 

Prin prezenta la “STONEBIRD FESTIVAL”, participantii accepta regulamentul intern si sunt de acord cu demersul organizatorilor de a asigura respectarea lui.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participantilor ori pentru alte eventuale pagube produse.

         

BILETE

Biletele pot fi achizitionate atat online, cat si fizic direct din reteaua www.ambilet.ro. Deasemenea, biletele vor putea fi achizitionate si de la poarta de intrare in locatia festivalului. Pentru evitarea oricaror neplaceri va recomandam sa achizitionati biletele din timp deoarece preturile la poarta sunt considerabil  mai mari decat daca sunt achizitionate in avans.

Biletele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor si a bratarilor constituie infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala.

Spectatorii vor primi la punctul de acces bratari. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate. Pierderea sau distrugerea nu este rambursata, posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.

Copiii cu varsta de pana la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au implinit varsta de 8 ani au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte. Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber. 

 

ACCES

Accesul in zona de festival este permis numai in baza biletului valid, unei singure persoane. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia. 

 

INTERZIS

Este interzisa aprinderea focului in spatiul destinat “STONEBIRD FESTIVAL";

Deseurile vor fi colectate si depozitate in spatii amenajate in acest sens.

Este interzis accesul la “STONEBIRD FESTIVAL” cu obiecte contondente: arme albe / obiecte ce pot fi folosite ca arme albe sau orice obiecte care pot produce vatamare corporala; aceste obiecte vor fi confiscate, iar organizatorii nu-si asuma raspunderea pentru returnarea lor.

Este interzis accesul in zona de eveniment cu bauturi de orice fel si produse alimentare achizitionate din afara zonei aferente STONEBIRD FESTIVAL.

Este interzisa comercializarea de orice fel de produse fara autorizatia data de organizatorii “STONEBIRD FESTIVAL”.

 

CAMPARE

Accesul autovehiculelor in spatiul destinat parcarii se va face exclusiv sub indrumarile responsabililor “STONEBIRD FESTIVAL”; organizatorii nu pot fi invinuiti pentru daunele ce pot surveni masinilor in perioada in care sunt parcate.

Montarea corturilor in spatiul destinat camparii se va face exclusiv sub indrumarile responsabililor “STONEBIRD FESTIVAL”, camparea in afara acestui spatiu fiind interzisa. Spatiul de campare va fi pazit permanent, va fi dotat cu toalete ecologice, apa curenta si dusuri.

Participantii vor putea achizitiona alimente si bauturi racoritoare sau alcoolice din zonele special amenajate.

Perioada in care se poate folosi camping-ul: 12 August 2022, ora 08:00 – 14 August 2022 ora 15:00.

 

MANCARE / BAUTURA

In perimetrul festivalului vor functiona standuri cu mancare si bautura (apa, racoritoare, bere, bauturi alcoolice).

 

MERCHANDISING

Un stand de merchandising va functiona in incinta festivalului. De aici se vor putea achizitiona, contra unei sume de bani, materiale oficiale ale festivalului sau ale formatiilor prezente la festival.

 

FOTO / VIDEO

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Aceste inregistrari pot fi folosite in scopurile stabilite de catre organizatori, fara acordul persoanelor care apar in respectivele inregistrari. Organizatorii se vor asigura ca inregistrarile, audio sau video, nu vor aduce prejudicii asupra demnitatii si reputatiei persoanelor participante la eveniment.

Pe durata evenimentului inregistrarile audio-video si fotografiile NU pot fi realizate cu aparatura profesionala fara acordul expres al organizatorilor; materialele respective NU pot fi folosite in scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online, TV fara acordul expres al organizatorilor, sub sanctiunea platii de daune-interese catre oganizatori si/sau artisti.

 

COMPORTAMENTUL IN ZONA DE FESTIVAL

Va recomandam sa evitati conflictele si sa respectati persoanele din jur, precum si bunurile aflate in spatiile comune ale evenimentului.

 

SANCTIUNI

Nu sunt tolerate exceptii de la regulile de mai sus, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului si cu anuntarea institutiilor abilitate ale statului, in caz necesar.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul avertizeaza participantii ca spectacolele includ efecte de lumina care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Cadrele medicale vor demara imediat spitalizarea sau ingrijirea medicala a oricaror persoane care au nevoie sau solicita ingrijire, atat timp cat se afla in perimetrul festivalului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul, daca va fi necesar acest lucru si avand un motiv intemeiat pentru decizie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

 

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!

Festival Rock StoneBird