11 - 13 August 2023
Corbii de piatra | ARGES

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.stonebird.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre Asociatia Stonebird Events and More si este oferit in scopuri de informare.

Asociatia Stonebird Events and More este inregistrata cu seria CIF 39777828, cu sediul social in Blvd. I.C.Bratianu 5, Cart. Central, cam. 3, bl. D6, scB, et3, ap11, Arges.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

Asociatia Stonebird Events and More detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. Asociatia Stonebird Events and More isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Asociatia Stonebird Events and More nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand Asociatia Stonebird Events and More.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul Asociatia Stonebird Events and More. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

Asociatia Stonebird Events and More precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si Asociatia Stonebird Events and More in privinta utilizarii site-ului. Asociatia Stonebird Events and More isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Ultima revizuire: 01.08.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact@stonebird.ro.

Festival Rock StoneBird